neděle 23. července 2023

Jak si užít svatební den bez stresu - TIP#9


 TIP #9: Komunikujte se svým ženichem během dne

Svatební den je pro vás oba jedinečný a nezapomenutelný zážitek. Je to den, kdy slavíte svou lásku, spojení dvou srdcí a začátek nového společného života. Ať už máte velkou oslavu nebo intimní setkání s rodinou a přáteli, stres může být nevyhnutelným průvodcem tohoto dne. Ale nebojte se! S tímto tipem si svůj velký den užijete naplno a bez stresu.

1. Udržování kontaktu a sdílení zážitků společně

Během svatebního dne mohou někdy nastat chvíle, kdy jste odděleni od svého ženicha - například při přípravách, focení nebo právě během samotné hostiny. Je důležité si najít čas na vzájemnou komunikaci, aby jste byli stále ve spojení a sdíleli radost ze všeho, co se děje okolo vás.

Mluvte o tom, jak se cítíte; vezměte si chvilku na to, abyste mu řekla, jak skvěle vypadá (protože určitě bude!), a nechte ho pochválit vaše nádherné šaty. Sdílejte zážitky, třeba jak jste byli dojati během obřadu nebo jak vás pobavila určitá scénka v průběhu hostiny. Tímto způsobem budete prožívat den společně, i když fyzicky nebudete stále vedle sebe.

2. Posilnění vztahu a pocitu lásky během svatebního dne

Svatební den je především o vaší lásce, takže je důležité si udržovat pocit emocionální blízkosti a sounáležitosti. V tomto směru může komunikace sehrát klíčovou roli.

Najděte si chvilku na soukromý rozhovor - třeba během focení nebo při procházce mezi jednotlivými částmi programu. Povzbuďte se navzájem, sdílejte pocity a myšlenky týkající se vašeho nového života jako manželé. Mluvte i o konkrétnostech - třeba jak se těšíte na líbánky nebo jak máte rádi tu květinovou výzdobu, kterou jste společně vybrali.

Pokusit se mít telepatický kontakt s partnerem nemusí být jen zábavnou hrou, ale může také posílit vaši duchovní spojenost. Například se domluvte, že ve stejnou chvíli (třeba v 15:00) se na sebe myšlenkami zaměříte a pošlete si lásku a podporu. Je to krásný způsob, jak si uvědomit, že i když nejste fyzicky spolu, stále jste propojeni a sdílíte svatební den jako jeden celek.

Sdílením těchto okamžiků s partnerem si nejen užijete svatební den bez stresu, ale také posilníte váš vztah a pocit lásky. Svatební den je o slavení vaší společné cesty a budoucnosti - proto je důležité komunikovat se svým ženichem během celého dne, udržovat kontakt a prohlubovat vzájemnou lásku.


Je dobré si uvědomit, že tento den by měl být především o vás dvou – ne o hostech, ne o rodině. Proto je důležité najít si čas i jen pro sebe. Může to být třeba krátký pobyt na pokoji, kde si budete moci popovídat a uvolnit se. Nebo třeba romantická projížďka autem po okolí.

V neposlední řadě byste neměli zapomenout na to, že tento den by měl být především o lásce a radosti. Pokud se budete snažit udržet si pozitivní myšlenky a energii, budete schopni čelit jakémukoli stresu nebo problému s nadhledem. Proto se snažte udržet dobrou náladu a radost ze svatebního dne i přes drobné nedostatky.

Celkově lze říci, že komunikace s vaším ženichem je klíčová pro úspěch a užití si vašeho svatebního dne bez stresu. Najděte si chvíli na to, abyste se spojili a sdíleli své pocity společně. To vám umožní posilnit vaše pouto a pocit lásky, který je přece jen tím nejdůležitějším základem každého vztahu.

* * * * *

Autorka článku Miluše Lindovská tvoří pod značkou ArtCentrum. Její svatební fotoalba i další výrobky koupíte na www.artcentrum.net.





Žádné komentáře:

Okomentovat