neděle 16. července 2023

Jak si užít svatební den bez stresu - TIP#8

TIP #8: Nezapomeňte si udělat spoustu fotek a videí

Svatební den je jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého páru. Je to den, na který budete vzpomínat po celý život, a proto je důležité zachytit ty nejcennější okamžiky, které budou připomínat lásku, radost a štěstí. V této sekci se podíváme na to, jak si užít svatební den bez stresu tím, že si nezapomeneme udělat spoustu fotek a videí.

1. Záznam jedinečných okamžiků pro budoucí vzpomínky

Svatební den je plný krásných momentů - od chvil při obřadu až po první tanec jako manželé. Ať už jste rozhodnuti pro profesionálního fotografa či kameramana nebo se rozhodnete svěřit tento úkol některému ze svých blízkých, hlavním cílem je dokumentovat tyto okamžiky tak, abyste mohli do budoucna nostalgicky vzpomínat.

Nemusíte se omezovat pouze na fotografie či videa z oficiálních částí svatebního dne. Snažte se zachytit i ty spontánní a neformální chvíle, které vám mohou přinést úsměv na tváři i po letech. Například záběry z příprav na svatbu, smích se svědky či okamžiky strávené s rodinou a přáteli.

Představte si, jak o pár let později budete sedět u televize a prohlížet si video ze své svatby. Uvidíte znovu první polibek jako manželé, tanec s rodiči nebo radostné objímání vašich nejbližších. Tyto momenty jsou nenahraditelné a právě proto je potřeba myslet na to, aby byly náležitě zachyceny.

2. Tvorba fotoalba či videoklipu jako památka na tento den

Jakmile máte všechny tyto krásné fotografie a videa, můžete se pustit do jejich uspořádání do fotoalba či střihu videoklipu. Dnes již existuje spoustu online služeb či aplikací, které vám umožní snadno vytvořit fotoknihu plnou vzpomínek, kterou si budete moci prohlédnout kdykoliv budete chtít.

Pokud jste si najali profesionálního fotografa či kameramana, je téměř jisté, že vám nabídnou vytvoření takového alba nebo videoklipu. Pokud jste se ale rozhodli pro jinou cestu, nebojte se experimentovat a zkombinovat různé efekty či filtry, které vám pomohou vytvořit osobitý záznam vašeho svatebního dne.

Vzpomeňme si na příběh Alenky a Petra, kteří se rozhodli pojmout svatební fotografie netradičně. Místo klasického fotoalba nechali vytisknout několik velkoformátových fotografií a zarámovali je. Tyto fotografie poté rozdali rodinným příslušníkům jako památku na tento krásný den. Každá rodina tak může mít ve svém obývacím pokoji jedinečnou vzpomínku na okamžiky plné lásky a radosti.

Závěrem

Svatební den je nepochybně jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého páru, a proto je důležité zachytit ty nejcennější okamžiky pro budoucí vzpomínky. Ať už se rozhodnete pro profesionální služby či spolupráci s blízkými, klíčem k úspěchu je myslet na to, jaké momenty chcete zachytit a jak je následně zpracovat do osobitého záznamu vašeho svatebního dne.

* * * * *

Autorka článku Miluše Lindovská tvoří pod značkou ArtCentrum. Její svatební fotoalba i další výrobky koupíte na www.artcentrum.net.

Žádné komentáře:

Okomentovat