neděle 16. července 2023

Jak si užít svatební den bez stresu - TIP#7


 TIP #7: Buďte vděční za každý okamžik dne

Svatební den je magický, plný emocí, radosti a lásky. V tomto úžasném víru událostí se může stát, že se ztratíme v hektičnosti a zapomeneme si užít jednotlivé momenty. Proto je důležité být vděční za každý okamžik tohoto dne a uvědomovat si jeho jedinečnost.

1. Uvědomování si jedinečnosti tohoto dne a všech skvělých momentů

Svatební den je jako krásná květina, která rozkvete jen jednou za život. Je třeba se zastavit, nasát její vůni a obdivovat její krásu. Každý okamžik tohoto dne je neopakovatelný - od chvilky, kdy otevřete oči a uvědomíte si, že právě dnes se váš život navždy změní, přes veškeré přípravy, slzy štěstí i smích s blízkými lidmi kolem.

Nenechte se zmást panikou nebo drobnostmi - ty budou nevyhnutelně součástí svatebního dne. Mnohem podstatnější je vnímání tajemstvím atmosféry celého dne a radosti z každého okamžiku. Věnujte si pár vteřin, abyste si uvědomili štěstí ve vašem životě a buďte vděční za to, že jste se našli jeden pro druhého.

2. Vytváření zvláštních vzpomínek se svými nejbližšími

Svatební den je také příležitost sdílet radost s těmi, kteří vám jsou nejblíže - rodinou, přáteli a blízkými. Ať už při společných chvilkách před obřadem či po něm, nezapomeňte na tyto momenty a snažte se jim vdechnout co nejhlubší smysl.

Například ráno můžete pozvat svou maminku do koupelny, aby vám pomohla upravit vlasy či nasadit závoj. Nebo si uveďme přítomnost otce či staršího bratra během cesty ke kostelu - tyto chvilky jsou velmi cenné a navždy utkví ve vaší paměti.

Snažte se také vyhradit čas pro svatebčany - podělte se s nimi o váš štěstí a vděčnost za to, že jsou součástí vašeho života. Tím navodíte atmosféru, která bude všem přítomným nezapomenutelná.

A nakonec si nenechte ujít první společné chvilky jako novomanželé - ať už jde o první tanec, vykrajování dortu či prosté sdílení ticha a pohledů plných lásky. Tyto okamžiky budou navždy zapsány do vaší paměti jako jedny z nejcennějších.

Zkrátka, buďte vděční za každý okamžik svatebního dne, který je plný radosti, emocí a lásky. Uvědomujte si jeho jedinečnost a snažte se žít každou minutu naplno. Tím si zajistíte vzpomínky, které budou navždy trvat ve vašich srdcích i myslích. A právě to je klíč k tomu, jak si užít svatební den bez stresu - být vděční za všechny ty krásné momenty, které pro vás tento den přináší.

* * * * *

Autorka článku Miluše Lindovská tvoří pod značkou ArtCentrum. Její svatební fotoalba i další výrobky koupíte na www.artcentrum.net.

Žádné komentáře:

Okomentovat