neděle 2. července 2023

Jak si užít svatební den bez stresu - TIP#5


TIP #5: Zapojte své nejbližší do přípravy

Svatební den je jedním z nejdůležitějších dní v životě každého člověka. Je to den, kdy se dvě duše slavnostně spojují a slibují jeden druhému věčnou lásku a oddanost. Aby byl tento den co nejméně stresující a co nejvíce radostný, je důležité zapojit své nejbližší do příprav.

1. Sdílení radosti z příprav s družičkami, matkou či rodinnými příslušníky

Představte si scénář jako z romantických filmů: společně s družičkami a matkou vybíráte šaty, vyzkoušíte různé účesy a diskutujete o tom, jaká bude celková atmosféra svatby. Tohle není jen scénář z filmu - může to být skutečnost! Zapojením těchto lidí do vašeho svatebního dne sdílíte svoji radost s jejich radostmi.

Sdružení úsilí je kladem samotného procesu plánování. Například, pokud má někdo ze svých blízkých zkušenosti se šitím či aranžováním, může vám přinést svěží nápady a zajímavé rady. Navíc, být součástí přípravy je zábavné! Společně prožijete nezapomenutelné okamžiky, které budou základem vzpomínek na váš svatební den.

2. Posilnění vztahů a pocitu sounáležitosti

Zapojením vašich blízkých do plánování svatby posilujete i jejich pocit sounáležitosti k celé události. Rodiče, sourozenci nebo přátelé - každý z nich se rád podílí na vašem štěstí a pomůže vám uskutečnit váš sen.

Vezměte si například úkol zařizování květin. Mnoho lidí má talent pro aranžování květin a dekorací. Pokud je mezi vašimi blízkými takový člověk, neváhejte jej požádat o pomoc. Tímto způsobem se bude cítit důležitým členem celého procesu.

A co třeba hudba? Možná máte nějakého hudebně nadaného přítele nebo rodinného příslušníka. Hudbu na svatbě mohou zajistit i oni a vy tak ušetříte čas a peníze, které byste jinak věnovali najímání hudební skupiny. Navíc budete mít pocit, že na svatbě zazní opravdu osobní výběr písní.

Cesta k bezstresové svatbě je jednoduchá - zapojte svou rodinu a přátele do přípravy. Společné úsilí vytvoří nejen krásnou svatební atmosféru, ale i pevnější vztahy mezi vámi a vašimi blízkými. Pamatujte, že sdružení sil je klíčem k úspěchu - důležité je komunikovat se všemi pomocníky, aby každý rozuměl vašim představám a cílům. A nezapomeňte se bavit! Připravujete jeden z nejdůležitějších dnů ve vašem životě - užijte si to naplno s lidmi, na kterých vám záleží.

* * * * *

Svatební alba koupíte na www.artcentrum.net.



Žádné komentáře:

Okomentovat